e-Ügyintézés
Időkép Kisszállásról
Időjárásállomás
Archívum
Kisszállási Naptár
2023. december
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Minden évben hagyományként találkozót szervez a Kistérséghez (HTKTSZSZK.) tartozó helyi Gondozási Központ és a Nyugdíjas Klub Kunfehértón. Most 2012. december 1-én várták vendégeiket a kunfehértói nyugdíjas klub tagjai. A két baráti klub nagy létszámmal képviseltette magát Balotaszállásról és Kisszállásról.
A vendégek fogadása már az utcán megvalósult. Madácsi Erzsébet a
helyi Gondozási Központ vezetője és kollégái köszöntötték a baráti klubokat és a meghívott vendégeket.
A kedves szavakat követően a hagyományos bemutatókra került sor. Nagy István vállalta a jelenlévő klubok és vendégek köszöntését és a műsorvezetés fontos feladatát. Elsőként Nagy Alexandra kunfehértói óvodás, majd Dusnoki Jánosné mondott egy-egy verset. Harmadikként a Kisszállási Idősek Klub ifjúsági tagozatának vidám percei következtek. A jelenetből megtudhattuk, milyen fondorlattal lehet az asszonyok hűségét kinyomozni. Őket a kunfehértói nyugdíjas klub verselője Czagány Lajosné két szavalattal követte. Ötödik produkcióként ismét a Kisszállási Idősek
Klub ifjúsági tagozatának vidám percei következtek. Móricz Zsigmond: „Dinnyék” című  egyfelvonásos parasztkabaréját adták elő, nagy derültséget okozva közönségüknek. Végül a kunfehértói klub szüretet idéző táncbemutatói és a jó humorral megáldott cigány embere követte, amellyel nagy sikert arattak. A produkció, jól sikerült, amit az is igazol, hogy a közönség hosszan tartó tapssal honorálta a műsort. Felejthetetlen volt ez a találkozó is. A műsorok végén Nagy István köszönte meg a fellépők színvonalas műsorát, és további jó szórakozást kívánt a jelenlévőknek.
Hír : Kunfehértói Kalauz
Időjárás előrejelzés
KÖFOP Pályázatok
Oldaltérkép