Időkép Kisszállásról
Időjárásállomás
Archívum
Kisszállási Naptár
2023. június
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt időszakban a zöldhulladék elszállítással kapcsolatban több lakossági panasz is érkezett az önkormányzathoz. A panaszokat az önkormányzat továbbította a közszolgáltatást végző FBH-NP Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) felé, és az alábbi válaszokat és tájékoztatást kaptuk:

  • A zöldhulladék elszállítására szolgáló zsákokat továbbra is az elszállítást végző szakemberek pótolják a náluk lévő készlet erejéig, ezen felül a Polgármesteri Hivatalnál lerakott készletből lehet tartalék zsákot igényelni.
  • A Hivatali zsákkészlet a vírushelyzetből eredő utánpótlási és munkaerő-hiányból adódó problémák miatt az utóbbi hetekben akadozik, ezért a Szolgáltató a lakosság megértését és türelmét kéri.
  • A fennakadást úgy tudja korrigálni a Szolgáltató, hogy szállítási alkalmanként és felhasználási helyenként MAXIMUM 4 DB ingyenes zsákot ad az igénylőknek a legutolsó kiegyenlített számla bemutatása ellenében. Az ügyintézésben a Hivatal együttműködését kérte a Szolgáltató.
  • A július 1. óta módosult a szolgáltatási szerződés. A módosítás alapján minden zöldhulladék szállítási napon egy felhasználási helyen MAXIMUM 4 DB zöldhulladékos zsák elszállítása áll a szolgáltató módjában. Ezen felül vásárolhat az ingatlan-tulajdonos kék színű kiegészítő zsákot 289 Ft+ Áfa díj ellenében a Hivatalnál.
  • A zöldhulladékot mind a „régi” átlátszó, mind az „új” zöld zsákban elszállítják.
  • A metszett kötözött rőzse elszállítása továbbra is változatlan szabályok mellett történik.
Időjárás előrejelzés
e-Ügyintézés
KÖFOP Pályázatok
Oldaltérkép