Pályázati fejlesztések
Archívum
Kisszállási Naptár
2020. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

 Tisztelt Lakosság!

Az önkormányzat a koronavírus terjedésének visszaszorítása érdekében, a mai naptól kezdődően, a település frekventált közterületein, fertőtlenítési munkákat végez.

  • A központi buszmegállóban, (váróterem-ajtó, pad, mosdó, kuka) naponta kettő alkalommal: reggel 8 illetve 14 órakor.
  • A külterületi buszmegállók területén naponta egy alkalommal. (pad és kuka)
  • A piactér területén csak piaci napokon lehet kereskedelmi tevékenységet folytatni. (kedd, szombat) Minden piaci nap előtt fertőtleníteni kell a piactér mosdóját, kapuját. Minden árusnak felelősséggel nyilatkoznia kell arról, hogy a szükséges higiéniai feltételeknek megfelel, és azokat a vásárlókkal is betartatja!
  • Az orvosi rendelők fertőtlenítésére fokozott figyelmet fordítanak az ott dolgozók. (kilincsek székek, vizsgáló ágy, wc). A fogorvos a sürgősségi eseteket, rendelési időben ellátja, az időpont egyezetés telefonon történik.
  • A nappali intézményben jelenleg zárt ajtók mögött folyik az étel adagolása, oda idegeneknek belépni TILOS! Az ételszállítással/ételkiosztással foglalkozó személyek részére a szájmaszk és a védőkesztyű használata és a szükség szerinti fertőtlenítés kötelező. Az ebéd helyben fogyasztása a veszélyhelyzet ideje alatt szünetel.
  • A gyermekétkeztetés kötelező önkormányzati feladat. Az étel kiszállítása érdekében az önkormányzat éthordókat vásárol, amelyek fertőtlenítése a kiosztó helyen történik majd. Az ebédszállító járművek fertőtlenítése (tanyagondnoki busz és kerékpárok egyaránt) a veszélyhelyzet ideje alatt az üzemeltetők napi kötelező feladata.
  • A 65 év feletti étkezők részére, jelenleg egyszer használatos edényben szállítja ki az önkormányzat az ebédet.
  • A Gondozási Központban a látogatás a veszélyhelyzet ideje alatt szünetel.

Kérem a fenti tájékoztatás szíves tudomásul vételét!

Kisszállás, 2020. március 23.

Rozsnyai Attila sk.                             Csiszár Csaba sk.

Polgármester                                       Jegyző

e-Ügyintézés
Oldaltérkép